Lesklanten

IMG-20151004-WA0000Barbara Kaayk:

Ik ben Barbara en heb een Friese merrie, Salina. Ze kon soms behoorlijk lui zijn en ik wilde hier graag verbetering in hebben (en haar stiekem wat extra oefeningen leren). Doordat Amande toen bij ons op stal stond maakte ik van heel dichtbij hoe zij les geeft en dat vond ik heel erg fijn.
Ze legt alles heel duidelijk uit en als ik het dan nog niet snap dan legt ze het anders uit tot ik het wel begrijp. Ze houdt ook rekening mee wat je wel en niet kunt. Ik ben ook helaas een poos ziek geweest en dan stapt ze gewoon op je paard. Ze heeft Salina verder getraind en legt dan uit hoe het gaat.
Tegen het einde van het jaar les ik al 3 jaar bij Amande en het gaat super. Een luie merrie is het niet meer en we komen steeds verder met onze knopjes! Super trots op wat we allemaal bereikt hebben met bloed, zweet en tranen en wat we nog gaan bereiken!

Wedstrijd isarMaaike Brunott:
Na een hoop ellende te hebben gehad met mijn vorige paard, kocht ik in december 2014 mijn mooie fries Isar. Hij was nog niet zo lang onder het zadel en was nog erg groen en had weinig balans. Ik wilde een geheel nieuwe start maken en daarbij zocht ik goede begeleiding. Via mijn stalgenootje Belinda kwam ik in aanraking met Amande. Tijdens een eerste proefles klikte meteen. Haar rustige manier van lesgeven sprak mij erg aan. Ze kan zich enorm goed inleven in de problemen waar je in het rijden tegen aan loopt en zoekt daarbij oplossingen die bij jou en je paard passen. Binnen korte tijd zijn Isar en ik enorm vooruit gegaan. Zo goed zelfs dat we onze eerste ervaringen in de wedstrijdring hebben gehad en met veel succes. Enorm blij verrast was ik dat Amande zelf aanwezig was om ons tijdens onze eerste wedstrijden te coachen. Onder haar begeleiding gaan Isar en ik hopelijk een mooie sportcarri√®re tegemoet.”

Myrea Hijmans IMG-20180523-WA0001

Jacintha van Putten20180523_092847

Debbie van der Wal
20180523_093710

 

Recente berichten